Music..videos..dreams..

Music..videos..dreams..
For my friends

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΒΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕ..

Βρέχει στην Ονειροχώρα μου κι είναι τόσο μαγικά όμορφα απόψε,που θα ήθελα να ήμουν κοντά στη φύση..να μύριζα το φθινοπωριάτικο χώμα,να έκανα βόλτα με το ποδήλατό μου σε γαλήνια μονοπατάκια κι ας βρεχόταν το μπουφάν μου..θα έβαζα ένα με κουκούλα..να μην αρρωστήσω..θα έπαιρνα και το σκυλάκι μου,στο ποδήλατό μου κι αυτό..να μυρίσει πρωτόγνωρα αρώματα και  θα έμπαινα σ' ένα μικρό καφέ αν η βροχή γινόταν καταιγίδα..να την χορτάσω έστω και μέσα από το τζάμι του παράθυρου και να καθίσω σένα μικρό τραπεζάκι και να γράφω ιστορίες και παραμύθια μέχρι το ξημέρωμα..λατρεύω την βροχή..τόσο πολύ ρομαντική..ανόητα ίσως ρομαντική..
Ακούστε το videaki  όσο βλέπετε την ανάρτηση..ίσως μαγευτείτε κι εσείς μαζί μου..ίσως και μπείτε στη σκέψη μου..ίσως και να μοιραστείτε ακόμα και τα όνειρά σας μαζί μου αυτή τη μαγική νύχτα του Νοέμβρη..

Η ΣΤΗΛΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥ
ΑΠΟΨΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ  ΜΕ ΤΟΥΣ
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΥΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ..
Την βροχούλα της Ονειροχώρας αφιερώνω στην φίλη μου Μαριέτα,
στην πεταλουδίτσα μου,στον Νικόλα μου και στην νέα μου φίλη Βίκυ Δερμάνη..

62 σχόλια:

  1. Ακούγοντας την βροχή..(οχι εδώ δεν βρέχει).. και αυτήν την ονειρική μουσική μυρίζω ήδη την μυρωια του βρεγμένου χώματος ... πατώ ξυπόλυτη επάνω στο μουσκεμένο γρασίδι.. ανοίγοντας τα χέρια μου στροβιλίζω κάτω απο τις σταγόνες που κυλούν στο πρόσωπο . στα μαλια μου που πέφτουν λυτά και βρεγμενα στην πλάτη μου.. ειμαι ευτυχισμενη..!!!! καλό σου βράδυ ρομαντικό μου..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να φανταστείς πόσο ευτυχισμένη νώθω απόψε με την βροχούλα?με τόσο απλά χαίρομαι Ρουλίτσα μου..με τόσο πολύ απλά..με συγκίνησες απιστευτα απόψε..να είσαι καλά αγαπημένη μου φίλη!καλό βραδάκι βροχερό αλλά καραμελένιο..

      Διαγραφή
  2. Κάτια μου ρομαντική διαβάζοντας την ανάρτησή σου σκέφτηκα να βγω μαζί σου στη βροχή, αλλά γύρισα πίσω...έξω βρέχει καταρρακτωδώς.
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ θα το ήθελα να βγαίναμε στη βροχή να χορεύαμε,να τρέχαμε..σαν μικρά παιδιά..φιλάκια Ελενάκι μου..καλή βδομάδα και όμορφο βραδάκι..

      Διαγραφή
  3. Γραφω απο κινητο κι ισως για αυτο δεν παιζει η μουσικη.Τι γλυκεια η αφιερ ση σου! κι εγω λατρευω να κοιταζω τη βροχη,να τη μυριζω,να με ξεπλενει εξαγνιστικα.Να σαι καλα νεα μου φιλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ξέρω ότι γράφεις από κινητό.όποτε μπορείς μπες απο υπολογιστή να το ζήσεις μαζί μου πεταλουδίτσα μου..να είσαι καλά κι εσύ και να μείνεις έτσι όπως είσαι..ζωηρή και με δύναμη!

      Διαγραφή
  4. βλέπω την αφιέρωση και συγκινούμαι. είναι τόσο όμορφο να σε σκέφτονται...
    ακούω τη μουσική βλέπω τις εικόνες μυρίζω το χώμα αγγίζω τις στάλες της βροχής. νοιώθω άνθρωπος μ' όλες τις αισθήσεις μου ζωντανές!

    τι όμορφη που είναι η ονειροχώρα σου! πόσο σ' ευχαριστώ για τούτη την αφιέρωση γλυκό μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ σ'ευχαριστώ Βίκυ μου..το ότι ένιωσες ότι κι εγώ απόψε τα λέει όλα για μένα!!στην ονειροχώρα μου θα είσαι πάντα καλεσμένη..να ονειρευόμαστε μαζί..αυτά τα απλά..μα τόσο όμορφα..

      Διαγραφή
  5. Θα σε απογοητεύσει το δελφινάκι Καίτη μου....γιατί στο δελφινάκι δεν αρέσει καθόλου αυτή η εποχή (φθινόπωρο-χειμώνας και ότι αυτές αφορούν) ούτε οι βροχές του αρέσουν..το δελφινάκι θέλει καλοκαιράκι ,ήλιο, ζέστη....
    δελφινοφιλούθκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δελφινάκι τρελαίνεται να κολυμπά σε θάλασσες παραμυθένιες..το ξέρω ότι είσαι του..καλοκαιριού..η αφιέρωση που θα κάνω κάποτε για σένα δεν θα έχει βροχές ματάκια μου..ήλιους και θάλασσες θα έχει..αυτές της δικής μου Ονειροχώρας...δελφινοφιλούθκια κι απο μένα.

      Διαγραφή
  6. Υπέροχη η βροχή.....μου αρέσει κι εμένα πολύ, Καιτούλα! Και με το όμορφο κομμάτι που διάλεξες είναι σκέτη απόλαυση. Όταν δε, ζεις στην εξοχή και ευωδιάζει το χώμα και το δάσος δίπλα, είναι το κάτι άλλο!
    Φιλάκια πολλά και καλό ξημέρωμα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ήξερα Μαριαννιτσα μου ότι θα σου άρεσε εσένα η βροχούλα..είσαι ρομαντική κι εσύ..λες να μην σε έχω νιώσει όσο καιρό τα λέμε?σ'ευχαριστώ γλυκιά μου φίλη..χαίρομαι που σου αρέσει εδώ..φιλάκια άπειρα.

      Διαγραφή
  7. Μαγική βροχή,πόσο θα' θελα να στροβιλίζομαι και σταγόνες να πέφτουν πάνω μου καθώς ξεπλένουν στεναχώρια.κούραση και αρνητική ενέργεια!
    Με ταξίδεψες πάλι κοριτσάκι μου στον γλυκό σου μυρωδάτο κόσμο,με τα λόγια,τις εικόνες και τη μουσική που μόνο εσύ ξέρεις να συνδυάζεις.
    Σε φιλώ και σε καλημερίζω καλή μου φίλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η βροχή ''αγγίζει πάντα τις ευαίσθητες ψυχές''Μιραντάκι μου..γιαυτό και ταξίδεψες μαζί μου στην βροχούλα και ακούσαμε μαζί τους μαγικούς της ήχους..χαίρομαι που εδώ έρχονται οι φίλοι μου..αυτοί που πραγματικά με νιώθουν..σ'ευχαριστώ ματάκια μου για τα όμορφα λόγια σου..με τιμάς με όσα λες πάντα..φιλάκια πολλά.

      Διαγραφή
  8. Καλορίζικο το νέο σου μπλογκ Καίτη! Είναι πανέμορφο! Έχεις βάλει τόσο υπέροχες εικόνες ξανά!!!
    Πόσο χάρηκα που με πήρες μαζί σου βόλτα αυτή τη βροχερή βραδιά... Η βροχή είναι το αγαπημένο μου φυσικό φαινόμενο... Με αυτή τη μουσική υπόκρουση θα σε ακολουθώ παντού! Κι ας γίνουμε μούσκεμα! Ας ξαναγίνουμε παιδιά για λίγο :)))
    Αχ.......
    Γλυκά-γλυκά φιλάκια Καιτούλα μου! Καλή σου μέρα! (με λίγη βροχή πάλι και σήμερα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χάρηκε το αγγελουδάκι μου που το πήρα μαζί μου βόλτα στη βροχή?τι χαριτωμένα που μου το έγραψες..κι εμένα είναι το αγαπημένο μου!!την λατρεύω την βροχή..η μουσική με τρέλανε όταν την άκουσα γιά πρώτη φορά..ας γίνουμε μούσκεμα λέει...μήπως μας απαλύνει τους φόβους μας και τα άγχη μας..πάρα πολλά φιλάκια αγγελουδάκι μου..

      Διαγραφή
  9. Πανέμορφη η Ονειροχώρα σου Καιτούλα μου πολύ ευαίσθητη, αγαπησιάρικη, νοσταλγική, ρομαντική και πάνω απ' όλα Ανθρώπινη.Είναι μια χώρα που θα γύρευε κάθε απλός Άνθρωπος να ζήσει και να πίνει το καφεδάκι του(όχι απ' έξω) μέσα στη βροχή, να τη νιώθει να πέφτει στο κορμί του και να γίνεται ένα μ' αυτήν.Είναι η μόνη που μπορεί να του πάρει τα δάκρυα...Τελικά φαίνεται πως ζούμε πολλοί στην ίδια Ονειροχώρα καλή μου Καίτη!
    Πολύ όμορφη η δημοσίευσή σου που με τον υπέροχο ήχο της βροχής και τις φωτογραφίες με ταξίδεψες έστω και για λίγο να τη δω... να τη φανταστώ!
    Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την αφιέρωση γλυκιά μου... ήταν μια ευχάριστη πρωινή έκπληξη για μένα... με συγκίνησες ειλικρινά!!!
    Με την καλημέρα μου σου στέλνω και την αγάπη μου!Να 'στε όλοι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα στο φιλαράκι μου..κάπως έτσι φαντάζομαι Νικόλα μου την ...Ονειροχώρα..όχι συνέχεια βροχερή..τουλάχιστον ρομαντική.Και φυσικά τέτοια χώρα δεν υπάρχει..απλά την ζούμε στην φαντασία μας και στα όνειρά μας..τι όμορφα και τι γλυκά που μου γράφεις φιλαράκι μου..μακάρι να μας έπαιρνε τα δάκρυα η βροχή..θα ήταν κάτι σαν λύτρωση σε ότι αρνητικό μας έχει συμβεί στη ζωή μας..θα έπαιρνε μαζί της και τις άσχημες αναμνήσεις..χάρηκα που σου άρεσε η ανάρτηση με την βροχούλα γιαυτό σου έκανα και την αφιέρωση..ήθελα να σ'ευχαριστήσω για την φιλία σου και να σε κάνω να χαρείς λίγο..να είστε κι εσείς καλά όλοι Νικόλα μου..

      Διαγραφή
  10. πολυ ομορφη η ονειροχωρα σου και η αφιερωση σου κοπελιτσα μου!
    να εισαι καλα!
    φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ χάρηκα που σου άρεσε εγώ γλυκειά μου Κική..κι εσύ να είσαι καλά φίλη μου..πάρα πολλά φιλάκια.

      Διαγραφή
  11. Έλα να δεις ακομα μια ιστορία της Ελλης να μου πεις!
    http://butterflysstories.blogspot.gr/2013/11/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δώσε μου λίγο φως για την άλλη ιστορία της Έλλης..γράψε μου ακριβώς που θα την βρώ..έχω μπεί 3 φορές στο ιστολόγιό σου και δεν την βρ΄σκω Χριστινάκι μου..

      Διαγραφή
    2. Κατια μου αυτο το λινκ που σου εχω βαλει στο σχολιο σε βγαζει κατευθειαν στην αναρτηση. Φιλια!

      Διαγραφή
  12. Ευχαριστούμε που μας πήρες μαζί σου να απολαύσουμε παρέα τη βροχή!
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρά μου ήταν Ελλάκι μου να κάνω βόλτα με τα φιλαράκια μου στην βροχούλα.Σε φιλώ κι εγώ φίλη μου γλυκιά.

      Διαγραφή
  13. Τί υπέροχη ανάρτηση Καιτούλα μου!!!
    Απίστευτες οι φωτογραφίες!!!Η βροχή μού αρέση,η καταιγίδα όχι!!!
    Καί οι μυρωδιές τής φύσης,μετά τήν βροχή καί τό ουράνιο τόξο νά ξεπροβάλει,απλά μαγεία!!!
    Καλό βράδυ καλή μου!!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήμουνα σίγουρη και για σένα Μιμίκα μου ότι θα σου άρεσε η βροχούλα..το έχω νιώσει πόσο ρομαντική είσαι απο τις αναρτήσεις σου και τις συναρπαστικές σου φωτογραφίες..φιλάκια πάρα πολλά.

      Διαγραφή
  14. Καλημερούδια Καίτη μας.....και σε μένα και σε μένα..όχι
    μόνο στην Μαριέτα μου!!! χα..χα..
    Πάλη έγραψες καταπληκτικά
    Αιτία; μάλλον η..διήμερη βροχή στην Αθήνα.
    Συγχαρητήρια
    Καλημέρα στους γνώριμους φίλους σου
    DIMI
    Funky Monkey
    BUTTERFLY
    ΕΚΦΡΑΣΟΥ
    nikos mous
    Pink Angel
    miranta
    Marie-Anne
    ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ
    Ελένη Φλογερά
    Σμαραγδένια Ρούλα
    Και την νέα φίλη σου
    Βίκυ Δερμάνη

    ....Ουφ ...στους ..τόσους πολλούς και καλούς φίλους σου!!!
    Να είσαι πάντα καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλησπέρα Παύλο μου..χάρηκα που σου άρεσε η βόλτα που σας πήγα με την βροχούλα..μη ζηλεύεις φιλαράκι..θα έρθει η σειρά σου για αφιέρωση απο εκεί που δεν το περιμένεις!!θα σου κάνω μεγάλη έκπληξη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλά άμα σου πω πως αυτά ακριβώς σκεφτόμουν κι εγώ ακούγοντας τη βροχή θα το πιστέψεις!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σε πιστέψω Ρενάκι μου γιατί είσαι και εσύ μιά σούπερ ρομαντική ψυχή!!!!

      Διαγραφή
  17. Καίτη μου, σ'ευχαριστώ πολύ για την μοναδική εκδρομή στο δάσος, με τις σταγόνες της βροχής να κυλάνε στο πρόσωπο και να φτάνουν στην ψυχή, να την αλαφρώνουν και να της δίνουν πνοή χαράς και φρεσκάδα της πρώτης νιότης.
    Η λατρεμένη μου εποχή, το φθινόπωρο, με το συμμάζεμα της φύσης και τη συγκομιδή των καρπών.
    Πόσο θα ήθελα να γίνει αυτό το ονειροτάξιδο ένα ταξίδι πραγματικό... Στο Λαύκο στο Πήλιο, στο Συρράκο, στην Αετομηλίτσα, στη μαγευτική Βωβούσα, με τα ποτάμια να τρέχουν δίπλα μας, τα πέτρινα γεφύρια και οι καστανιές να ολοκληρώνουν το τοπίο, το τζάκι να ρίχνει το γλυκό του φως στο δωμάτιο, ένα κόκκινο κρασί και ατέλειωτες συζητήσεις, μουσική και τραγούδια. Σε φιλώ και σ'αγαπώ. Μαριέτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Μαριετάκι μου μου έκανες υπέροχο σχόλιο και με πήγες κι εσύ μια μαγευτική βόλτα στα μέρη που ανέφερες..το Πήλιο είναι το αγαπημένο μου και δεν το χορταίνω!!λίγο κρασί λίγο βουνό και μουσική τι άλλο θέλουμε για να είμαστε ευτυχισμένοι καλή μου φίλη??κι εγλώ σ'αγαπάω πάρα πολύ και σου στέλνω φιλάκια και ζεστή αγκαλίτσα!

      Διαγραφή
    2. Kαιτούλα μου, μια καλησπέρα πέρα για πέρα. Πίνουμε ζεστό μυρωδάτο τσάι βουνού, έξω έχει ένα κρύο φοβερό, ο δρόμος είναι βρεγμένος απ τη βροχή που έπεφτε όλο το απόγευμα. Το πάει για χιονιά. Χουχουλιάζουμε, με κεράκια, μουσική και θα θέλαμε να είστε εδώ μαζί μας. Σε φιλώ και σου στέλνω μια ζεστή αγκαλιά. Χαιρετισμούς στον Πάνο σου. Μαριέτα.

      Διαγραφή
  18. Είναι μαγική πραγματικά μια βροχερή νύχτα! Δίπλα στο παράθυρο μ' ένα μπλοκ κι ένα χρωματιστό μαρκαδοράκι... μ' ένα ποτήρι κρασί και δυο μάτια αγαπημένα δίπλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα με αποτέλειωσες εσύ βρε κοριτσάκι μου!!άρχισε η ρομαντική μου Μαριετούλα και το συνέχισες εσύ..άντε βρε παιδιά!!!να μαζευτούμε όλοι μαζί να τα πιούμε και να βρέχει έξω να δείτε τι όμορφα να περάσουμε..άντε κανονίστε κάτι επιτέλους και κατεβείτε κι εσείς οι Θεσσαλονικείς στην Αθήνα να κάνουμε ένα τέτοιο ρομαντικό meeting και να τα πιούμε κιόλας..εγώ μέσα είμαι!!!αναμένω!!

      Διαγραφή
  19. είναι μαγεία να ακούς την βροχή Μαγεία και γαλήνη. Φιλιά Κατέ μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπημένη Κέιτ!
    Ανακάλυψα και αυτή σου τη μαγική χώρα! Κεραμίδα, όπως είπες!
    Πέρα από αυτό, χαίρομαι να ξέρω πως υπάρχουν και άλλοι που μοιράζονται αυτό το μαγικό δέσιμο με τη βροχή! :)
    Τις καληνύχτες μου, ας ελπίσουμε να συνεχίσει να βρέχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδελφή ψυχή Τζινάκι!!είναι μαγικό και το μοιραζόμαστε όλη η παρέα της Ονειροχώρας..

      Διαγραφή
  21. Πόσο όμορφες κ οι εικόνες κ τα λόγια!! Τίποτα καλύτερο από βροχή, ζεστό ρόφημα και καλό βιβλίο! Καλό Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Σόφη μου!καλώς ήρθες κι εσύ στην παρέα μας!βροχή ζεστή σοκολάτα και διάβασμα ότι καλύτερο..καλή βδομάδα.

      Διαγραφή
  22. πόσο πολύ αγαπώ τη βροχή!!
    υπέροχα λόγια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η Birdy στο club των ρομαντικών και όχι μόνο φίλων της Dreamland λοιπόν!ευχαριστώ κορίτσι μου..

      Διαγραφή
  23. θεσσαλονικη λιγο κρυο κανει αλλα καλα ημαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιά χαρά είστε όλοι στη Θεσσαλονίκη..λίγο κρυούλι παρά πάνω απο εμάς έχετε.αλλά δεν σας φοβάμαι..αντέχετε..καλώς ήρθες φίλη μου.

      Διαγραφή
  24. Πέρνα από το σπιτάκι μου κάτι σε περιμένει. Καλό βράδυ Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αργησα να απαντήσω Κατερινάκι μου αλλά ευχαριστώ για την έκπληξη!φιλάκια!

      Διαγραφή
  25. πόσο πολύ αγαπώ τη βροχή!
    σε φιλώ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλησπέρα!Η ανάρτηση αυτή δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από μια καλλιτεχνική ψυχή.Σίγουρα πολλοί βλέποντας ή ακούγοντας τις στάλες της βροχής είχαμε παράλληλα και τις πιο φοβερές εμπνεύσεις μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το άκουσμα της βροχής και μόνο είναι μία έμπνευση..όσο για τα αρώματά της που αφήνει στην ατμόσφαιρα στη γη στα λουλούδια και στο χώμα εκεί πιά είναι κινητοποιημένες όλες οι αισθήσεις μας..

      Διαγραφή
  27. Απαντήσεις
    1. Επίσης χρόνια πολλά Κάτια μου..στα έχω πεί και στο χώρο σου!!διπλές ευχές λοιπόν!!γερή κι ευτυχισμένη!

      Διαγραφή
  28. Απαντήσεις
    1. Και σε σένα χρόνια πολλά Κατερινάκι μου!!!πάντα γερή κι ευτυχισμένη και δημιουργική!

      Διαγραφή
  29. Καίτη Αγαπημένη φίλη μας καλημέρα
    καλή εβδομάδα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΜΕ ΥΓΕΙΆ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΓΕΡΉ ΚΑΙ
    ΔΥΝΑΤΉ ΠΆΝΤΑ...

    Παύλος-Μαριέτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου αγαπημένα μου φιλαράκια για τις ευχούλες σας!!κι εσείς να είστε καλά!!πάντα γεροί ευτυχισμένοι και δημιουργικοί!

      Διαγραφή
  30. Καιτουλα, Κατια, Κατερινα, οπως θες! Να ζησεις, να σε χαιρομαστε εμεις που σε διαβαζουμε, μα κυριως οσοι σε αγαπουν!
    Φιλια και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ μέσα α΄την καρδιά μου Χριστινάκι μου για τις ευχούλες σου!!να είσαι καλά πάντα καλή μου φίλη!!Γερή και δυνατή!!!φιλιά πολλά!

      Διαγραφή