Music..videos..dreams..

Music..videos..dreams..
For my friends

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Ενα ταξίδι ξεκινά για την Dreamland..Η θάλασσα πότε θα είναι γαλήνια και πότε άγρια..όπως είναι και η ίδια η ζωή..



O Mishka ένας απίθανος σκυλάκος απο το YOUTUBE σας καλωσορίζει..
«Ο Θεός αγαπάει το Χαβιάρι», στο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Κινηματογράφου στον Καναδά

ΘΕΑΤΡΟ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Η ταινία του Γιάννη Σμαραγδή «Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Φεστιβάλ Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου στον Καναδά, που περιλαμβάνει ταινίες από 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην πρωτότυπη γλώσσα με αγγλικούς υπότιτλους. Το 28ο Φεστιβάλ Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου, που θα εξελιχθεί από 14 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου, σε τρείς μεγάλες πόλεις του αγγλόφωνου Καναδά, οργανώνεται από το Καναδικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου και την αντιπροσωπεία της ΕΕ στον Καναδά.
Η ταινία του Γιάννη Σμαραγδή θα περιοδεύσει στο Τορόντο (22 Νοεμβρίου), στην Οτάβα (30 Νοεμβρίου) και στο Βανκούβερ (4 Δεκεμβρίου), δίνοντας το στίγμα της ελληνικής παρουσίας στο πανευρωπαϊκό φεστιβάλ.
O διευθυντής του Καναδικού Κέντρου Κινηματογράφου, Τόμ Μακσόρλι (Tom McSorley), μιλώντας χθες στο πλαίσιο της παρουσίασης του φεστιβάλ, τόνισε ότι «ανέκαθεν υποστήριζα την ανταλλαγή και την προβολή της πολιτιστικής παραγωγής ΕΕ-Καναδά» και υπογράμμισε τη δυνατότητα που δίνεται στο καναδικό κοινό να εξοικειωθεί με την ποικιλία και τον πλούτο της ευρωπαϊκής κινηματογραφικής παραγωγής, που αναδεικνύει τη μοναδικότητα και την ποιότητα της συνεισφοράς των χωρών της ΕΕ σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η πρεσβευτής της ΕΕ στον Καναδά Μαρί-Ανν Κονίνξ (Marie-Anne Coninsx) τόνισε ότι εκτός από την πρόσφατη εμπορική συμφωνία CETA ΕΕ-Καναδά, υπάρχει η δυνατότητα περαιτέρω ενδυνάμωσης των σχέσεων των χωρών της ΕΕ με τον Καναδά στον τομέα του πολιτισμού, με την ανάδειξη του πλούτου της ευρωπαϊκής κινηματογραφικής παραγωγής και παράδοσης. Επίσης, η κ. Κονίνξ ανέφερε ότι θα μεταβεί στο Βανκούβερ για τα εγκαίνια του Ευρωπαϊκού Φεστιβάλ Κινηματογράφου.
 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ''ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ''

 The film of John emerald green 'God Loves Caviar "will represent Greece at the European Film Festival in Canada, which includes films from 27 countries of the European Union, in the original language with English subtitles. The 28th European Film Festival, which evolved from 14 November to 4 December in three major cities of English speaking Canada, organized by the Canadian Film Institute and the EU Delegation in Canada.
's film John emerald green will tour in Toronto (Nov. 22 ), Ottawa (Nov. 30) and Vancouver (Dec. 4), giving the stigma of Greek presence in European festivals.
O director of the Canadian Film Centre, Tom Maksorli (Tom McSorley), speaking yesterday at the presentation of the festival, said that "I have always advocated the exchange and promotion of cultural production EU-Canada" and underlined the possibility given to the Canadian public to become familiar with the variety and richness of European film production that highlights the uniqueness and quality of the contributions from the EU globally.
The EU Ambassador to Canada Marie-Anne Koninx (Marie-Anne Coninsx) stressed that apart from the recent trade agreement Canada-EU CETA, there is the possibility of further strengthening relations between the EU countries and Canada in culture, by highlighting the richness of European film production and delivery. Also, Mr. Koninx said he would travel to Vancouver for the opening of the European Film Festival.
 Republished by ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.







Η ΣΤΗΛΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥ
Σε αυτή τη στήλη που βλέπετε, κάθε φορά θα έχω ότι μου έκανε μεγάλη εντύπωση απο τα ιστολόγια των φίλων bloggers και θα σας συστήνω να τα επισκεφτείτε..σήμερα σας προτείνω να δείτε την ανάρτηση της φίλης Σοφίας απο τα χειροποήτα μπλέ όνειρα..μην το χάσετε!θα ενθουσιαστείτε! http://handmadebluedreams.blogspot.gr
Πρόκειται για ένα ντουλαπάκιγια την φύλαξη κοσμημάτων..
Επισκεφθείτε την για τις λεπτομέρειες!!!



 Kate's Corner
Σε αυτή τη στήλη θα γράφω διάφορες ιδέες μου
ή προτάσεις μου για  θέματα που αφορούν  εμας τις γυναίκες..
Εδώ ένα videaki με χριστουγεννιάτικη διακόσμηση..
Πως μπορείτε να διακοσμήσετε τις σκάλες του σπιτού σας 
και όχι μόνο!






Πληθαίνουν οι «κρυφοί άστεγοι»

Καθώς η συζήτηση για τους πλειστηριασμούς επανέρχεται, κοινωνικοί επιστήμονες προειδοποιούν ότι το επόμενο διάστημα το πρόβλημα μπορεί να ενταθεί.

Του Ματθαιου Τσιμιτακη




Η Ελλάδα έχει σαράντα χιλιάδες καταγεγραμμένους αστέγους, την ώρα που πάρα πολλά διαμερίσματα παραμένουν κλειστά. Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων έχει καταφέρει να στεγάσει μόλις 20 άτομα στους ξενώνες του από 480 που προσέγγισε τους καλοκαιρινούς μήνες. Ο λόγος είναι ότι η έλλειψη στέγης αποτελεί σύνθετο πρόβλημα που συνδυάζει φτώχεια, ανεργία, τοξικοεξάρτηση, ψυχολογικά προβλήματα κ.ά. «Πολλοί είτε δεν μπορούν να βοηθηθούν από εμάς είτε αρνούνται βοήθεια από το κράτος το οποίο κατηγορούν», λέει η κ. Δήμητρα Νούση, διευθύντρια του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).Ακόμα κι αν οι κοινωνικές υπηρεσίες των δήμων κατάφερναν να αυξήσουν αυτούς τους αριθμούς, ένα μέρος της φανερής και οπωσδήποτε η κρυμμένη έλλειψη στέγης δεν θα μπορούσαν να αντιμετωπισθούν. «Η έλλειψη στέγης δεν αφορά μόνο τους ανθρώπους που ζουν στον δρόμο, αλλά και όσους δεν έχουν πρόσβαση σε κατάλληλη στέγη. Ανθρωποι που μένουν σε εγκαταλελειμμένα κτίρια, οικογένειες που συγκατοικούν σε λίγα τετραγωνικά, σε παραπήγματα που συνήθως συναντώνται εκτός Αθηνών σε μικρή κλίμακα ώς σήμερα είναι μέρος του φαινομένου», εξηγεί η κ. Νούση.
Η κρυφή έλλειψη στέγης δεν καταγράφεται σε καμία έρευνα και δεν μελετάται. «Το φαινόμενο της συγκατοίκησης οικογενειών σε λίγα τετραγωνικά είχε εκλείψει στην Ελλάδα, όμως παρατηρούμε ότι επανεμφανίζεται. Δεν μιλάω για μετανάστες που ήδη βρίσκονται σε αυτήν την κατάσταση, αλλά για Ελληνες πολίτες που δεν μπορούν αντεπεξέλθουν οικονομικά», λέει ο Δημήτρης Εμμανουήλ, ερευνητής του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών.
«Συναντήσαμε πρόσφατα ζευγάρι που αναγκάστηκε να χωρίσει, προκειμένου να καλύπτει ο καθένας τις ανάγκες του στην πατρική εστία. Είναι μαζί, αλλά ζουν χώρια», συνεχίζει ο ίδιος.
Σύμφωνα με τον νομικό κ. Βασίλη Τσεβρένη, που εξέδωσε έρευνα για τη φτώχεια στην Ελλάδα, η αντιμετώπιση των προβλημάτων που οδηγούν στην έλλειψη στέγης γίνεται σήμερα πρωτίστως από την ιδιωτική πρωτοβουλία: «Κοινωνικές πρωτοβουλίες και ομάδες αλληλεγγύης, Εκκλησία και προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης συγκροτούν το δίκτυο που σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος. Από την πλευρά του κράτους, είναι οι δήμοι που ασκούν τέτοιες πολιτικές», εξηγεί. Ομως η βάση πάνω στην οποία στηρίζονται οι προσπάθειες είναι σε μεγάλο βαθμό η υψηλή ιδιοκατοίκηση και η νομική προστασία της πρώτης κατοικίας.
Το θέμα θίγει με ανακοίνωσή του το ΙΝΚΑ, το οποίο καλεί τους βουλευτές των κομμάτων να καταψηφίσουν τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Ζητεί μάλιστα από το υπουργείο Ανάπτυξης να προχωρήσει σε εκτίμηση του αριθμού των πολιτών που θα περάσουν από την κρυμμένη στη φανερή έλλειψη στέγης. Οι κοινωνικοί επιστήμονες συνιστούν να μη γίνει καμιά αλλαγή προτού μελετηθούν οι επιπτώσεις. «Γνωρίζουμε, για παράδειγμα, ότι σε καθεστώς έλλειψης προστασίας ανθούν φαινόμενα εκμετάλλευσης. Εχουμε δει οικογένειες μεταναστών να πληρώνουν 250 ευρώ το δωμάτιο ανά οικογένεια σε άθλια διαμερίσματα», προειδοποιεί η κ. Νούση.ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ.


52 σχόλια:

  1. Καλή αρχή Καίτη μου....ήρθα τρέχοντας μόλις είδα το σχολιο σου για το νέο σου μπλοκ... Είμαι το πρώτο σου μέλος (αναγνωστες) και η πρώτη που σου γράφω σχόλιο εδω..ελπίζω να σου φέρω γούρι στο νέο σου σπιτικό...Μου αρέσει η θεματολογία του με μουσική και χαρούμενα θέματα... θέλουμε το χαμόγελο και ποια άλλη να μας το δίνει ; ΗΚαιτη μας μέσα από το παλατάκι της, το dreamland
    ευχομαι επιτυχίες και καλή αρχή και πάλι
    δελφινοφιλούθκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ Δελφινάκι μου για τις ευχούλες σου και που έκοψες πρώτη την κορδέλα!φιλάκια άπειρα καρδούλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η αρχική εικόνα ειναι όμορφη μου αρέσει πολύ,είδα και το βίντεο ,πλάκα έχουν τα καημένα τα παιδάκια... όλα έβαλαν τα κλάματα...τα δυο αγοράκια , μου άρεσαν ότι κίνηση έκανε ο ένας , την ίδια έκανε και ο άλλος :)

      Καίτη μου , η πρώτη μέρα ειναι, δε θα τα κάνεις όλα από τη πρώτη μέρα, αλλά αυτή η λέξη επαλήθευσης στα σχόλια είναι λίγο κουραστική :)

      Διαγραφή
    2. Την έβγαλα την λεκτική επαλήθευση.Ευτυχώς που μου το θύμησες δελφινάκι μου..το video κάνει τον γύρο του κόσμου..πόλεμος γίνεται στο You Tube..Ευχαριστώ κοριτσάκι μου..καληνύχτα καραμελένια..

      Διαγραφή
    3. έκανες αλλαγές , στο τίτλο της ανάρτησης .. μου άρεσε που έχει και την αγαπημένη θάλασσα..και η αρχική φωτο ειναι ωραία και αυτή και η πρώτη που έβαλες...επίσης η φωτο στην ανάρτηση που γράφει dreamland πολύ μου αρέσει ως φώτο...όσο για τη ταινία ιδεά δεν είχα, τώρα το ακούω...καλή επιτυχία στην ελληνική ταινία

      Διαγραφή
    4. Καλησπέρα δελφινάκι μου..ναί κάνω αλλαγές μέχρι να μου αρέσει..στη μουσική και στα θέματα έχω καταλήξει σχεδόν..η ταινία είναι μαγευτική!μακάρι να πάει καλά!

      Διαγραφή
  3. Καλη αρχη! Θα τα λεμε σιγουρα και απο εδω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πως το πήρες είδηση τόσο γρήγορα πεταλουδίτσα μου απίστευτη!!ευχαριστώ καλή μου φίλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να καλωσορίσω Καιτούλα και τη φίλη μας Χριστίνα!Με ανησύχησε ομολογώ η μεγάλη απουσία της.Χαίρομαι που 'ναι πάλι κοντά μας κι είναι καλά!
      Απ' τη βιασύνη μου τώρα το πρόσεξα ο στραβούλιακας!:-)

      Διαγραφή
  5. Καλορίζικο τό νέο σου μπλογκοσπιτάκι Καιτούλα μου!!!Ηρθα μόλις διάβασα τό σχόλιό σου!!!!Μού αρέση πολύ εδώ!!!!Ουάου!!!ΤΕΛΕΙΟ!!! Τό Halloween ποτέ δέν μού άρεσε!!!Περίεργη εορτή αλήθεια!!!Τό σκυλάκι τό λάτρεψα!!!Είχα σκυλί καί ξέρω πόσο έξυπνα πλάσματα είναι!!!«Ο Θεός αγαπάει το Χαβιάρι», δέν τό έχω δεί ακόμα!!!Αλλά άκουσα πώς είναι υπερπαραγωγή!!!Πάω νά αποθηκεύσω τό νέο καί χαρούμενο ιστολόγιο σου!!!Καλή συνέχεια!!!!Πολλά φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλωσόρισες Dimi μου..Σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου!Χαίρομαι που σου άρεσαν όλα..κι απο μένα πολλά φιλάκια.

      Διαγραφή
  6. Καλή αρχή κι από μένα καλή μου Καίτη στην καινούργια ονειροχώρα σου!
    Πολύ όμορφο και ξεκαρδιστικό το βιντεάκι σου με τα παιδάκια!Μπράβο Καιτούλα μου που μας χαρίζεις το χαμόγελο!
    Την ταινία την έχω ακούσει, αλλά δεν την έχω δει, ενώ κι ο σκύλος με τη φωνή του είναι πολύ φανταστικός!Το μουσικό κομμάτι γνήσιο αμερικάνικο, απ' αυτά που σε ξεσηκώνουν.
    Να 'σαι καλά γλυκιά μου και καλορίζικη στη νέα σου υπέροχη προσπάθεια!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ αγαπημένε μου φίλε για τις ευχούλες σου..είδες κλάμα τα παιδάκια?μοναδικό το video!η ταινία είναι απίστευτη..μην τη χάσεις..όσο για το τραγούδι λατρεύω Country Music..τις κάνω τις αμερικανιές μου πότε πότε..όσο για το νέο ιστολόγιο έχω διάφορες ιδέες και θα χρειαστώ και σένα και κάποια άλλα φιλαράκια που θα το συζητήσουμε..Νάσαι καλά Νικόλα μου!

      Διαγραφή
    2. Καιτούλα μου ό,τι χρειαστείς είμαι στη διάθεσή σου... είπαμε συνοδοιπόροι!
      Δε μπορώ ν' αφήσω ασχολίαστη την υπέροχη αυτή ενέργειά σου... ορίστε, εσύ φταις!αχαχα!Χαίρομαι που βλέπω, διαβάζω και μαθαίνω δημοσιεύσεις άλλων ιστολογίων.Αυτό δε μπορώ να το παραβλέψω.Σε μένα άλλωστε είναι γνωστό πόσο καλός Άνθρωπος είσαι και τι χρυσή ψυχή έχεις!
      Όσο για τους άστεγους... τι να πω!Ντροπή..;Θα την έχουν ήδη συνηθίσει κι αυτήν!Μόνο τη βίλα Αμαλία να τους είχε παραχωρήσει ο Δήμ(ι)ος, θα 'χε βολέψει τόσους άστεγους ανθρώπους.Α, ξέχασα αυτή ήταν να στεγάζει τους άλλους με τα μπουκάλια!Φεύγω αμέσως... και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!

      Διαγραφή
  7. Καλή αρχή στην ονειροχώρα σου, γλυκιά μου!!
    Να είναι καλορίζικο το δεύτερο σπιτάκι σου και εύχομαι και αυτό να γεμίζει πάντοτε από φίλους!
    Λοιπόν, ο Mishka είναι πανέμορφος!!! Και λέει πολύ χαριτωμένα "καλημέρα"... (αν και ντράπηκε λίγο μετά, το κατάλαβε πως θα γίνει διάσημος, χαχα!!)
    Πολύ ενδιαφέρουσες και οι πληροφορίες σχετικά με την ταινία. Μακάρι να πάει καλά!
    Σου στέλνω πολλά-πολλά φιλιά, καλό βράδυ να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε καλωσορίζω στην Dreamland μου Ελλάκι μου..ευχαριστώ για τις ευχούλες σου γλυκιά μου φίλη.την ταινία μην την χάσεις..θα την λατρέψεις..Εχω μεγάλη αδυναμία στον Mishka και παρακολουθώ συνέχεια τα κατορθώματά του!!άπειρα φιλάκια και απο μένα Ελλάκι μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλημέρα αγαπημένη μας Καίτη καλώς σε βρήκαμε
    στο νέο και εξαιρετικό blog σου,καλοτάξιδο στην
    καθημερινότητα που βιώνουμε όλοι μας να είναι
    ένα φωτεινό παράδειγμα και να μας οδηγεί με αγάπη
    και φιλία πάνω από όλα!!!
    Σου είπα θα ξεχωρίσει γιατί είσαι ικανότατη
    να παραθέτει γράφοντας εν ηρεμία και με τον καλό
    λόγο που έχεις για τον κάθε έναν από εμάς φίλους σου.
    Όταν τα καταφέρεις μπες και δες στα σχόλια σου
    της..απαντήσεις μας..
    Με αγάπη
    Παύλος& Μαριέτα
    Την καλημέρα μας και καλό Σαββατοκύριακο
    στους: ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ-BUTTERFLY-DIMI-nikos mous
    Funky Monkey
    Φιλιά σε όλους σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλωσόρισαν τα αγαπημένα μου φιλαράκια..είδα τα σχόλια και με συγκινήσατε αφάνταστα όπως και κάθε μέρα που μπαίνω στο ιστολόγιό σας..ευχαριστώ που μου το διαφημίσατε..τι να πω βρε παιδιά..είμαι πολύ χαρούμενη!το δελφινάκι να δείς τι κάνει για τους φίλους..σήμερα με έκανε κομμάτια με την ανάρτησή της..μπείτε και εκεί να διαβάσετε!

      Διαγραφή
    2. Καίτη μου , συγνώμη που επεμβαίνω, αλλά δε το κάνω για να παίρνω μπράβο...ούτε νοιώθω άνετα με όλα αυτά τα καλά λόγια..εγώ νοιώθω άνετα να είμαι στη γωνίτσα μου....έτσι έμαθα μια ζωή...μόνο μου στη γωνίτσα μου... :) ευχαριστώ

      Διαγραφή
    3. Το ξέρω ματάκια μου..μη το λες αυτό..απλά είμαστε πολύ φίλοι με τον Παύλο και την Μαριέτα και σε ξεχωρίζουν για το ήθος σου..ακριβώς όπως το λες τώρα..κι εγώ έτσι έμαθα στην ζωή μου..να εχω σεμνότητα,,γιαυτό αν πρόσεξες δεν προωθώ προιόν αλλά το μόνο που κάνω είναι να προσφέρω ένα χαμόγελο στα φιλαράκια μου..όποτε βέβαια το ποίημα είναι χαρούμενο..γιατί μερικές φορές μου βγαίνει και μαυρίλα η έμπνευση..και να σου πω ότι της μαυρίλας μου πάει περισσότερο..οι φίλοι που έχω στο ιστολόγιο είναι λίγοι-που έχω mails και τηλέφωνα-αλλά μου συμπαραστάθηκαν απίστευτα με την περιπέτεια της υγείας μου και δεν το ξεχνάω..μη νιώθεις άβολα λοιπόν όταν κάποιοι σε θεωρούν αγαπημένο τους πρόσωπο..μη ξεχνάς ότι σου ζήτησα να μου το εγκαινιάσεις εδώ..και αυτό το ιστολόγιο θα είναι κάπως διαφορετικό..θα είναι ιδιαίτερα για τους φίλους μου..

      Διαγραφή
    4. ευχαριστώ και σένα και τον κύριο Παύλο και τη κυρία Μαριέτα... να σαι καλά και να προσέχεις τον εαυτό και την υγεία σου .. μου άρεσε η ιδεά σου ένα ιστολόγιο για τους φίλους σου..μπράβο σου...

      Διαγραφή
    5. Ευχαριστώ πολύ..να προσέχεις κι εσύ ζουζούνι μου.

      Διαγραφή
    6. Χωρίς να θέλω να φέρω σε δύσκολη θέση κανέναν, οι καλές ιδέες πρέπει να επιβραβεύονται κι όχι μόνο να κρίνουμε και να κατακρίνουμε.Έχουμε άλλωστε θέματα γι' αυτά με τα κακώς κείμενα της ζωής γενικά.Γι' αυτό η δημοσίευση που έκανε το ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ ήταν ξεχωριστή κι αξιέπαινη.Μετά απ' αυτό μπορεί ν' ακολουθήσουν κι άλλοι να κάνουν κάτι ανάλογο(εξίσου αξιέπαινο κι υγιές), αλλά η ιδέα ανήκει στο ίδιο και δε μπορούμε να την ξεπετάξουμε έτσι.Όπως επίσης δεν παραβλέπω ότι υπάρχουν κι ιστολόγια που επιβραβεύουν την προσπάθεια άλλων ιστολογίων.Όλα αυτά είναι όμορφα σημάδια πως δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα μεταξύ μας... ούτε καν υπάρχει η λέξη "ανταγωνισμός"!Κι αυτό σημαίνει υγεία στον χώρο αυτόν πάνω απ' όλα κι εύχομαι κάποτε να υπάρξει κι ενότητα, όπου η φωνή μας θα γίνει τότε ακόμα πιο δυνατή.
      Συγνώμη για τον χώρο και το σχόλιο Καιτούλα μου(δε θα το ξανακάνω!)

      Διαγραφή
    7. Εδώ είναι και δικός σου χώρος αγαπημένο μου φιλαράκι!!να γράφεις ότι θέλεις..όποτε θέλεις!!και συγνώμη μη ζητάς απο την φίλη σου!!το καταλάβατε αγαπητέ κ.Νικόλα?ενότητα έχουμε και σύμπνοια και συμπαράσταση ο ΄ενας για τον άλλον..ας ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα..συνοδοιπόροι είπαμε...

      Διαγραφή
  10. Καλή μου Καίτη , μου αρέσει η θεματολογία και η σκέψη σου για τη στήλη φίλων και στο kate's corner..το μπλοκ της Σοφίας είμαι ήδη μέλος...το βίντεο το είδα μου άρεσε....αλλά εσωτερικές σκάλες δεν έχουμε :)

    Καλό σαβ/κο στους Παύλο και Μαριέτα
    και σε σένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ καλό το βιντεάκι , ευτυχώς που το βρήκες και το έβαλες... τι γλυκιά που είσαι , τι ψυχούλα, με συγκίνησε η κίνηση και σκέψη σου για τα μπλοκ .. σε τιμά πολύ αυτό που νοιάζεσαι για τα μπλοκς της γειτονιάς μας... είδες , τι κίνηση καλή έκανες εσύ , και μετά λες για μένα... ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... ίσως τα ξαναπούμε το σαβ/κο... να περνάς όμορφα , να είσαι πάντα καλά και να προσέχεις.. φιλούθκια

      Διαγραφή
    2. Καλό Σαββατοκύριακο και φιλούθκια κι απο μένα!να είσαι καλά δελφινάκι μου γλυκό!

      Διαγραφή
  11. καλη επιτυχια στο νεο σου εγχειρημα φιλη!!! φιλακια πολλα πολλα!

    καλο βραδυ να εχεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλώς ήρθες Mayumaki μου κι εδώ..καλά κατάλαβες,θα έχει μουσική και διάφορα θέματα..το σκέφτομαι ακόμα τι τελική μορφή θα έχει..σ'ευχαριστώ για τις ευχούλες σου Αγαπημένο μου κοριτσάκι.φιλάκια άπειρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να είσαι καλά Κική μου..ευχαριστώ για τις ευχές σου..πολλά φιλάκια και από μένα..καλό βραδάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλορίζικο το νέο σου σπιτάκι, Καιτούλα!!! Πολύ ωραία η ιδέα σου! Κατά τύχη το διάβασα σ'ένα σχόλιό σου στο Δελφινοκόριτσο!!!!!
    Πολλά φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Μαριαννίτσα μου..που με ανακάλυψες??απο το δελφινοκόρισο ε??πολλά φιλάκια και απο μένα..καλό Σαββατοκύριακο γλυκιά μου φίλη και άπειρα φιλάκια!

      Διαγραφή
  15. Καλοτάξιδο το blogaki σας!
    πολύ γλυκιά κίνηση αυτή! ένα χώρο για τους φίλους σας, για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

    Καλή επιτυχία εύχομαι και σε αυτό!
    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σέυχαριστώ Λία μου για τις ευχές σου..εδώ είναι ένας άλλος χώρος που θα προωθείται η φιλία στα blogs.και όχι μόνο για τα αγαπημένα μου πρόσωπα..θα συστήνω και blogs που αξίζουν και έχουν μικρή επισκεψιμότητα..Καλοδεχούμενοι όλοι και φίλοι και μη..να είσαι καλά πάντα!

      Διαγραφή
  16. Καιτούλα καλώς σε βρήκα στην Ονειροχώρα σου!!!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωωωωω Ελενίτσα μου!!πως με ανακάλυψες κιόλας!!καλώς μου ήρθες!!!χαίρομαι πάρα πολύ!

      Διαγραφή
  17. Καλημέρα!Σε ευχαριστώ πολύ που ξεκίνησες τη νέα στήλη στο νέο σου blog με το ντουλάπι-μπιζουτιέρα μου!Εύχομαι καλή αρχή!!!Η αλήθεια είναι ότι από τη φύση μου είμαι απόμακρος άνθρωπος αρχικά τουλάχιστον μέχρι να νιώσω ασφάλεια με ανθρώπους που με κάνουν κλικ.Από τα blogs νiώθω πιο δύσκολα την επικοινωνία μιας και δε βλέπω πρόσωπα.Από την αύρα όμως του γραψίματος κάποιου πάλι μπορείς να ψυχολογήσεις τον χαρακτήρα του.Είναι για μένα ευχάριστη έκπληξη όταν βλέπω πως με συμπεριλαμβάνετε κάπου μιας και εγώ δεν ανοίγομαι εύκολα.Έτσι με μαθαίνετε και μένα να είμαι πιο δεκτική.Καλό Σαββατοκύριακο εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ γλυκιά μου Σοφία..έχεις δίκιο΄΄αλλά την αύρα την νιώθω κι εγώ..βλέπεις το ενδιαφέρον του άλλου κι ας μην τον ξέρεις..το διαισθάνεσαι εαν είναι καλόκαρδος και με καλή πρόθεση!!εγώ το εισπράττω απο τα φιλαράκια μου..και είναι αυτό που μου δίνει την δύναμη να συνεχίζω αυτό που κάνω με ιδιαίτερη χαρά..να είσαι καλά Σοφία μου.

      Διαγραφή
  18. Το πρώτο video το είδαμε με υπομονή!!!!!
    Αυτό είναι το μεγαλείο των παιδιών Καίτη
    μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αυτό που λένε ΄΄στο μικρό παιδί μην τάξεις'' Παύλο μου...μεγαλείο της αθώας παιδικής ψυχούλας!

      Διαγραφή
  19. Τυχαία ανακάλυψα το ολοκαίνουργιο σου μπλογκ Καιτούλα!Καλορίζικο σου εύχομαι!
    Η θεματολογία πολύ θετική και εντυπωσιακή όπως και εσύ!
    Φιλάκια μάτια μου και καλή αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι αγαπημένο Μιραντάκι που σε βλέπω εδώ..καλώς μου ήρθες στην Dreamland!Ευχαριστώ για τις ευχούλες σου καλή μου φίλη!!πάρα πολλά φιλάκια.

      Διαγραφή
  20. Καλοτάξιδο το νέο ιστολόγιό σου, που όπως φαίνεται θα είναι πολύ ενδιαφέρον. Τη δική μου στήλη "σκέφτομαι και αντιγράφω", όπως θα είδες, την έβαλα σε μια σελίδα, το βρίσκω πρακτικό, οπότε θα σου πρότεινα να το σκεφτείς καια για τις δικές σου στήλες.
    Επέστρεψες πολύ δυναμικά, καλή Kate!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ γλυκιά μου φίλη για τις ευχούλες σου και τα σχόλια σου..θα δω τα δικά σου και θα σου γράψω..ευχαριστώ για τις προτάσεις σου..είσαι πολύ καλή φίλη και το εκτιμώ πολύ..καλή βδομάδα να έχουμε και δημιουργική!

      Διαγραφή
  21. Πολύ όμορφο! Καλη αρχη! Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αρχικα ειδα την αναδημοσιευση απο την εφημεριδα στα Αγγλικα και ξεραθηκα στα γελια με το John Emerald Green! Μα ειναι δημοσιογραφοι αυτοι τωρα; Ελεος! Μετα χαμο-γελασα με τις ομορφες προτασεις σου. Μετα θυμωσα και λυπηθηκα με το αρθρο για τους αστεγους. Δικιο εχεις, ενα ταξιδι η καθε αναρτηση...
    Φιλια και απο εδω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ ξεράθηκα Χριστίνα μου..χαίρομαι που σου άρεσε η Dreamland..μπορείς να αρθρογραφείς μαζί μου αν θέλεις εδώ..φιλάκια πολλά.

      Διαγραφή
  23. Καλή αρχή λοιπόν! Καλοτάξιδο που λένε. :)
    Πολύ γέλασα με τα παιδιάκια στο βίντεο, τσαμπουκαλού η τελευταία! χαχα! :D
    Τον Mishka τον είχα δει, γνωριζόμαστε από παλιά.. ^^

    Δες και αυτό τώρα που το θυμήθηκα. :)
    https://www.youtube.com/watch?v=nIsCs9_-LP8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πολύ καλή ιδέα, εύχομαι να έχει μεγάλη επιτυχία !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ωπ. Αυτό δε μου το πες. Κόντεψα να το χάσω αυτό το blog!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή