Music..videos..dreams..

Music..videos..dreams..
For my friends

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Ας πέσουμε απο την καμινάδα κι εμείς μαζί του!


Εύχομαι φέτος τα Χριστούγεννα ο Αι Βασίλης να περάσει στα σπιτάκια σας και να αφήσει μόνο χαρά και ευτυχία!!Να περάσει όμως και σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη μας!!κι επειδή μαμά μεγάλωσα και ωρίμασα να κάνω και μιά ευχή?ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΧΑΡΙΣΕ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΣΟΥ!!ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ..ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ,ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΔΗ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ..ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΣΕ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΑ!!ΣΥΝΤΟΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ!!ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ!!
 Κι ένα βραβειάκι που μου έστειλε το Δελφινάκι και Ο Παύλος με την Μαριέτα απο το blog Δημιουργία-Επικοινωνία!!
Σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου,να ξέρετε ότι μου είστε πολύτιμοι φίλοι!!
Σας εύχομαι να περάσετε ονειρεμένα μαγικά Χριστούγεννα!
Και τώρα οι ερωτησούλες σας
1.Η πιό όμορφη Χριστουγεννιάτικη ανάμνηση .Η γέννηση του δεύτερου παιδιού μου του Νικόλα μου
που ήρθε λίγο μετά τα Χριστούγεννα να μου φέρει απέραντη ευτυχία!


3.Αγαπημένο Ελληνικό Χριστουγεννιάτικο τραγούδι

4.Το δώρο που θα ήθελα για τα φετεινά Χριστούγεννα 
ΑΓΑΠΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ. 
Δεν θέλω να πρωτοτυπήσω!Αυτό είναι το δώρο που θα ήθελα..
Κάτι που υπάρχει μόνο στα όνειρα!αλλά επειδή το όνομα του ιστολογίου μου,μου επιτρέπει να ονειρεύομαι γιαυτό ας το ευχηθώ!
5.Η ευχή μου για το 2014
Να σταματήσει η πείνα η δυστυχία  η παγωνιά..το σκοτάδι  στη χώρα μας!
Το βραβειάκι πηγαίνει τώρα στους:
 
ΕΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΤΕ ΣΕ 6 ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΑΚΙ!!

ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΑ ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ. 

32 σχόλια:

  1. Γεια σου καλή μου!!
    Όλες σου οι ευχές να πραγματοποιηθούν..!!
    Χρόνια πολλά με μικρή καθυστέρηση για τον γιο σου, πολύχρονος υγιής και ευτυχισμένος!!
    Πολύ χάρηκα που δίνεις το βραβειάκι και στην φίλη μου Ροδούλα, την έχω γνωρίσει από κοντά και είναι από τους πιο ξεχωριστούς ανθρώπους που έχω συναντήσει..!
    Δε σου λέω καλές γιορτές, είναι πολύ νωρίς ακόμα! Φιλάκια καλό βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη μου Κατερίνα!!
      Ευχαριστώ πολύ. Νομίζω ότι ακριβώς επειδή εσύ είσαι ξεχωριστή, βλέπεις κι εμένα έτσι.
      Τόσο εσύ, όσο και η Καιτούλα, είστε από τα άτομα που ξεχωρίζουν. Η ευαισθησία και η ποιότητά σας μπορούν να διαπεράσουν το ψυχρό αυτό μηχάνημα.
      Σε φιλώ με αγάπη και από δω Κατερινούλα μου!!

      Διαγραφή
  2. ναμαι και γω!και απο μενα επισης χρονια πολλά αφου τωρα το έμαθα, και θελω να προσθεσω οτι και οι ευχες και οι απαντησεις σου, μου άρεσαν!ΜΑΚΑΡΙ!!! να είναι μια καλύτερη χρονιά! φιλιά!
    kerina poiimata, αλλα κάποιες μερες δεν μπορω να γραψω σχόλιο πουθενά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαρβάρα μου τι κάνεις?σέυχαριστώ κορίτσι μου για τις ευχές σου!μακάρι να δούμε κάτι καλό την νέα χρονιά που έρχεται..εμένα μου έχει συμβεί σε ένα ιστολόγιο..στης Σπυριδούλας!ούτε ευχές για την γιορτή της δεν μπόρεσα να της στείλω,.στενοχωρήθηκα πολύ γιαυτό!φιλάκια πάρα πολλά φίλη μου!

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα γλυκιά και ευαίσθητη Καιτούλα μου... μπορεί να μην γνωριζόμαστε από κοντά αλλά να ξέρεις ότι τα λόγια σου, τα ποιήματα και τα σχόλιά σου ζεσταίνουν και γεμίζουν τη ψυχή μου. Η ευαισθησία και η γλύκα σου είναι απίστευτη και ξεχωριστή! Να είσαι καλά... τώρα εγώ γιατί δεν ερχόμουν και σ' αυτό σου το μπλογκοσπιτάκι δεν ...ξέρω!!! -:))
    Ευχαριστώ πολύ πολύ που μου κάνεις την τιμή να μου χαρίσεις το βραβείο!!
    Χρόνια πολλά για το Νικόλα σου, να είναι πάντα γερός, δυνατός κι ευτυχισμένος κι εσύ γεμάτη υγεία, αγάπη, ευτυχία κι έμπνευση για να τον καμαρώνεις!
    Παίρνω το βραβειάκι σου μαζί με τα γλυκά σου συναισθήματα και σε καληνυχτίζω!!
    Πολλά πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Κική μου γλυκιά μου φίλη!πάντα με συγκινείς με όσα μου γράφεις!η εκτίμηση και η αγάπη είναι αμοιβαία!!Σε ήξερα πολύ καιρό πριν φτιάξω το ιστολόγιό μου και σε διάβαζα μανιωδώς!σ'ευχαριστώ κοριτσάκι μου για τις ευχούλες σου για τον Νικόλα μου!εύχομαι και στην δική σου οικογένεια πάντα Υγεία,ευτυχία αρμονία.χαρά και ζεστασιά!το βραβειάκι το αξίζεις με χίλια..και όχι μόνο αυτό βέβαια που δεν είναι τίποτα!αξίζεις μιά πολύ ψηλή θέση στην Γαστρονομία που δίνεις τα πάντα με τις μαγικές εμπνεύσεις σου και την εμπειρία σου !!!πάρα πολλά φιλάκια!

      Διαγραφή
  4. ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΡΥΦΕΡΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ , ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ....ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΟΥ..ΩΡΑΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ αγαπημένο μου Δελφινάκι..αν και δεν είναι τα βραβεία το στυλ μου δεν θέλω να αδικήσω κάποιον φίλο που του αρέσουν!άπειρα φιλάκια κοριτσάκι μου!

      Διαγραφή
  5. καλημερα!
    μεγεια το βραβειακι σου!
    πολυ ομορφη αναρτηση στο συνολο!
    ακρως γιορτινη ατμοσφαιρα!
    φιλακια φιλη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Κικίτσα μου!σ'ευχαριστώ για τα γλυκά σου λόγια!πολλά φιλάκια!

      Διαγραφή
  6. Καίτη μου μακάρι να πραγματοποιηθούν οι ευχές σου.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να πραγματοποιηθούν όλων μας οι ευχές και να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον σε αυτή τη χώρα Ελενάκι μου!φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  7. Καλημέρα! Ευχαριστώ για το βραβειάκι, υπέροχο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Τετάκι μου!!χαίρομαι που σε ευχαρίσησε το βραβειάκι!φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  8. Κορίτσι μου γλυκό, εύχομαι όλες, μα ΟΛΕΣ οι ευχές σου να πραγματοποιηθούν!
    Καλές γιορτές να έχουμε, και έναν καλύτερο, χαμογελαστό Νέο Χρόνο!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου γλυκό μου Ελλάκι!μακάρι να πραγματοποιηθούν όλων μας οι ευχές..για ειρήνη υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο!!φιλάκια πάρα πολλά!

      Διαγραφή
  9. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Καιτούλα μου... πολύ όμορφες όλες οι απαντήσεις σου!Τα ίδια ευχόμαστε περίπου όλοι μας κι ελπίζουμε πάντα για το καλύτερο στον κόσμο... στους συνανθρώπους μας... με υγεία πάνω απ' όλα κι όλα τα άλλα βρίσκονται... να μη τυχαίνει τίποτα κακό σε κανέναν... όπως κι αυτό που δημοσιεύουμε σήμερα... μακάρι να 'χα τη δυνατότητα να δώσω έστω και λίγο αίμα!Να 'σαι πάντα καλά Καιτούλα μου, να χαίρεσαι κι από δω το Νικόλα σου, να 'ναι πάνω απ' όλα όλο υγεία τον λεβέντη σου... να τον βλέπεις και να τον καμαρώνεις!Θερμά συγχαρητήρια και για το βραβειάκι σου απ' τους αξιόλογους κι αγαπημένους φίλους μας... να το χαρούν επίσης κι οι φίλοι που θα το παραλάβουν!Χαρούμενη βραδιά να περάσετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ αγαπημένε μου Νικόλα για τις ευχές σου και για την φιλία σου!οι ευχές που εκφράζω εδώ δεν είναι πρωτότυπες!!τις θεωρώ όμως ουσιαστικές..υγεία ειρήνη και αγάπη!!πολύτιμα αγαθά!κι εσύ να περνάς πάντα καλά με υγεία φιλαράκι μου!

      Διαγραφή
  10. Καλημέρα Καιτούλα μου!!!Χρόνια πολλά!!!Νά χαίρεσαι τόν Νικόλα σου!!!Συγχαρητήρια γιά τό βραβείο!!! Εύχομαι από καρδιάς, να πραγματοποιηθούν οι ευχές σου!!!Καλές καί χαρούμενες εορτές!!!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Μιμίκα μου!!ευχαριστώ γλυκιά μου φίλη για τις ευχούλεςσου!!να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να έχετε υγεία αγάπη και να περάσετε όμορφα τις γιορτές!πάρα πολλά φιλάκια!

      Διαγραφή
  11. Καλή μου και αγαπημένη μου Καίτη, καταρχήν να χαίρεσαι το αγοράκι σου, τον Νιικόλα σου!!! Να είναι χαρούμενος, και καλότυχος στη ζωή του, με υγεία!!!
    Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για την τιμή που μου κάνεις με αυτό το βραβείο!! Μου άρεσε πάααρα πολύ!!! Θα προσπαθήσω να το παίξω το συντομότερο. Αν τα καταφέρω αύριο κιόλας.
    Με τις ευχές σου, ενώνονται και οι δικές μου Καίτη μου, μήπως και ο Θεός μας ακούσει, και μας φωτίσει, εμάς τους ανόητους ανθρώπους, και φερθούμε πιο δίκαια και πιο συνετά. Και μακάρι να μας λυπηθεί -αν και δε μας αξίζει και πολύ-, και φέρει μια ώρα γρηγορότερα τη λύτρωση στη χώρα μας...
    Η φωτογραφία σου ΥΠΕΡΟΧΗ!!!
    Πολλά πολλά φιλιά Καιτούλα μου!!! Και μια ζεστή αγκαλιά, με αγάπη!!!!
    Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Ροδούλα μου!σέυχαριστώ για τις ευχές σου για τον Νικόλα μου αγαπημένη μου φίλη!να είσαι πάντα καλά εσύ και η οικογένειά σου και να περάσετε όμορφα τις γιορτές!μακάρι να μας έρθει σε όλους η φώτιση και να φερθούμε σαν Άνθρωποι όσον αφορά τους συνανθρώπους μας..και φυσικά όχι μόνο αυτές τις γιορτινές μέρες!ευχαριστώ για τα γλυκά σου σχόλια καρδούλα μου!!να το χαρείς το βραβειάκι σου!άπειρα φιλάκια και πολύ ζεστή αγκαλίτσα!!!!

      Διαγραφή
  12. Να είσαι γερή και πάντα το αξίζεις το
    βραβείο γιατί γράφεις με ψυχή
    και καρδιά Καίτη μας
    Παύλος-Μαριέτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς τα αγαπημένα μου φιλαράκια!!!ευχαριστώ για τις ευχές σας και για τα πάντα γλυκά σας λόγια!!!φιλάκια πάρα πολλά!

      Διαγραφή
  13. Να γεμίσει ο τόπος Αγιοβασίληδες!!! Τι όμορφο!
    Σ' ευχαριστώ για το βραβειάκι! Άργησα να το δω, αλλά νομίζω ότι το είδα την κατάλληλη μέρα τελικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας πέσουμε κι εμείς μαζί του απο την καμινάδα και να δώσουμε δωράκια αγάπη και στοργή όπου μπορούμε γλυκιά μου φίλη!!χάρηκα που το ευχαριστήθηκες!

      Διαγραφή
  14. αχ αυτες οι ευχες οι ουτοπικες!αυτες ειναι που βγαινουν πιο δτνατα βαθια μεσα απο την.ψυχη μας!σε ευχαριστω πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι είναι Χριστινάκι μου!!βγαλμένες από την καρδιά είναι αυτές οι ευχές!!και είναι για όλο τον κόσμο!!εγώ σ'ευχαριστώ πεταλουδίτσα μου!

      Διαγραφή
  15. Καλησπέρα Kate!Τώρα είδα το σχόλιο σου στο blog μου!Είχα μέρες να μπω.Σε ευχαριστώ πολύ για το βραβείο!Χάθηκα τελευταία από την Blogoγειτονιά γιατί ασχολούμαι εντατικά και με χαρά με έναν καινούριο σύλλογο στο χωριό μας για ΑΜΕΑ("Όμορφη Ζωή").Κάθε Πέμπτη πρωί κάνουμε χειροτεχνία με τα μεγάλα παιδιά και τις άλλες μέρες αυτόν τον καιρό είχαμε γιορτούλα,πλάσιμο κουλουριών και χάθηκα από το blog μου.Σήμερα όλη τη μέρα την αφιέρωσα στον γιο μου.Φτιάξαμε στολίδια με αλατοζύμη.Τώρα στεγνώνουν από τα βαψίματα και έκανα ένα διάλειμμα.Σε ευχαριστώ και πάλι για το βραβείο,καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Σοφάκι μου!!πολύ ευχάριστο που ασχολείσαι με τον Σύλλογο αυτό και τέτοιες δραστηριότητες!να μου φιλήσεις το αγοράκι σου και καλή επιτυχία στα στολίδια που φτιάχνεις κοπελίτσα μου!το αξίζεις το βραβειάκι με χίλια!!καλό βραδάκι και φιλιά!

      Διαγραφή
  16. Ευχαριστώ Mayumaki μου!κάτι ήξερα που σου πρότεινα το χριστουγεννιάτικο τραγουδάκι λοιπόν!προσπαθώ να σε φανταστώ Αγιοβασιλίτσα με το κουκλίστικο προσωπάκι να μοιράζεις στοργή και δώρα στα παιδάκια!!!προσπάθησε για το καλύτερο λοιπόν!!ότι μπορείς κάνε!!Kisses and hugs little cutie baby!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μόλις ανακάλυψα και αυτό το όμορφο σπιτάκι σου (μα πως μου είχε ξεφύγει...???) Να χαίρεσαι τους γιους σου τους λεβέντες και όλη σου την οικογένεια! Περαστικά εύχομαι στη μανούλα και στην πεθερά σου, καλή ανάρωση! Σε εσένα καλή δύναμη που στέκεσαι στα δύσκολα με τόση αγάπη ΜΠΡΑΒΟ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!! Σε ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανες να μου χαρίσεις κι εμένα αυτό το όμορφο βραβείο! Σου στέλνω την αγάπη μου και την εκτίμησή μου! Πολλά φιλιά!!!!!! Τα λέμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή