Music..videos..dreams..

Music..videos..dreams..
For my friends

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Υποσχέθηκες να το κρατήσεις..μη το παρατάς στο δρόμο..

Υπάρχουν δυστυχώς πολλοί που παίρνουν ένα ζωάκι και όταν το βαρεθούνε το αφήνουν στο δρόμο αβοήθητο!Έτσι γεννιέται ένα αδέσποτο..που συνήθως έχει κακή τύχη,άσχημη κατάληξη..πως το βλέπετε αυτό?γράψτε μου..εγώ είμαι τόσο συναισθηματική ή κι εσείς αισθάνεστε το ίδιο?περιμένω τις απόψεις σας φίλοι μου..

14 σχόλια:

  1. καλημερα Καιτη μου!
    σαφεστατως ο προβληματισμος σου!
    ειναι και δικος μου!
    απορω! ειλικρινα απορω πως τους παει η καρδια!

    φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την συγκεκριμένη πράξη την κατατάσσω στα εγκλήματα Καιτούλα.Απαράδεκτη συμπεριφορά ανεγκέφαλων και άκαρδων ατόμων που θέλουν να ονομάζονται και άνθρωποι.Λούτρινο να ήταν το σκυλάκι/γατάκι δεν θα το πετούσες στο δρόμο,πόσο μάλλον μια ζωντανή ψυχούλα!Μπράβο σου γιατί έθιξες αυτό το θέμα,που ευτυχώς αγγίζει πολλούς.Πολλά πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δέν θά μπορούσα ποτέ νά τό κάνω Καιτούλα μου!!Είμαι πάντα τόσο υπεύθυνη στά ζώα πού είχα καί έχω!!Βλέπω πολλά όμορφα καί καλής ράτσας σκυλάκια στόν δρόμο,τά οποία εδώ στήν γειτονιά μας τά φροντίζουμε όλοι,καί σκέφτομαι πόσο ανεύθυνοι κάποι είναι!Καλό βράδυ!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να πω καλή μου Καιτούλα για τέτοιες απάνθρωπες ενέργειες!Φτάνουμε να θεωρούμε ένα παιχνίδι αυτές τις ψυχές που να ικανοποιούν το εγώ μας και τίποτα άλλο... όσο τα χρειαστούμε και μετά αφού δούμε πως δε μπορούμε ή δε μας κάνουν...Καλά έκανες κι αφιέρωσες το κείμενό σου σ' όλους τους λατρεμένους φίλους μας!Τα αδέσποτα με συγκινούν ιδιαίτερα και περισσότερο από 'κείνα που βρίσκονται στην καλοπέραση και δεν υπάρχει χειρότερο έγκλημα ν' αφήνουμε στο έλεος του Θεού και της φύσης ένα καλομαθημένο ζώο!Το εκθέτουμε σε άμεσο κίνδυνο για τη ζωή του!Χαίρομαι που τα λέμε-έστω και με περιορισμένο χρόνο-μέσα απ' τα ιστολόγια!Να 'στε όλοι καλά γλυκιά μου και συνέχισε όσο μπορείς τις δυναμικές κι ευαίσθητες δημοσιεύσεις σου!!!Χαρούμενη καλημέρα αφήνω με την αγάπη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλη μου αγαπημένη, εκτός από ανευθυνότητα το θεωρώ και απανθρωπιά... οπότε οπωσδήποτε και συμφωνώ μαζί σου... Και χαίρομαι που υπάρχουν ανάμεσά μας (εκτός από ανθρωπόμορφα τέρατα που βασανίζουν αθώα και απροστάτευτα πλάσματα) ευαίσθητοι και καλόψυχοι άνθρωποι όπως εσύ! Πολλά φιλιά με την αγάπη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα Kate!Συμφωνώ απόλυτα με τη δική σου άποψη!!!Τα αδέσποτα γεννιούνται αφήνοντας/παρατώντας μέχρι χτες ένα κατοικίδιο καθώς επίσης αδέσποτα γεννιούνται και όταν δε στειρώνουμε το ζωάκι μας.Με αποτέλεσμα όταν αυτό γεννήσει τις περισσότερες φορές να καταλήγουν σε κάδους απορριμάτων τα μωρά.Τις προάλλες πήγα για βάδην και στην άκρη του δρόμου ήταν μια σακούλα σκουπιδιών και είχε μέσα ένα κουταβάκι κοριτσάκι πανέμορφο.Το πήρα και το πήγα στο λιμάνι όπου έχει κόσμο και άλλα σκυλάκια μπας και βρει καλύτερη τύχη.Κάτι άλλο δεν μπορούσα να κάνω.Ήταν έτοιμο να φάει μόνο του.Δεν ήταν νεογέννητο αλλιώς δε θα το άφηνα.Τι να πεις και τι να πω!!!Είναι λίγοι μέσα στο πλήθος οι πραγματικά νοήμων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πραγματικά, το να παίρνεις ένα ζώο και μετά να το εγκατελείπεις το θεωρώ απάνθρωπο! Για μένα είναι ανεξήγητο. Γιατί να μπεις σε αυτή τη διαδικασία, αν όχι μόνο για να αποδείξεις ότι δεν είσαι άνθρωπος;;;
    Πιστεύω ότι η συμπεριφορά μας απέναντι στα ζώα είναι δείκτης ανθρωπιάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απάνθρωπο πραγματικά, σαν να πετάς μια ζωή στο δρόμο.. Θα μπορούσε να είναι ένα μωρό σε άλλη περίπτωση.. Θα μου πεις, ξέρουμε ιστορίες που έγινε και αυτό.. Μα πως να τ' αποτρέψεις(?).. :( Τουλάχιστον, μια θετική σκέψη είναι πως, υπάρχουν και άνθρωποι που κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Βλέπουν ένα τέτοιο ζωάκι που το 'χει παρατήσει κάποιος και το παίρνουν να το φροντίσουν αυτοί.. :) Κάτι είναι και αυτό..

    Τις καλησπέρες μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ε τι περιμενεις! Οταν τα ζωα πωλουνται και αγοραζονται σαν αντικειμενα, σαν αντικειμενα τους φερονται! Τι να πω...απανθρωπο και ελεεινο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να και κι εγώ στο σπιτικό σου. Δυστυχώς είμαστε άκαρδοι και ξιπασμένοι. Να πριν 2 ώρες ανέβηκε μια ανακοίνωση για ένα καινούριο σκυλάκι που έψαχνε σπίτι κι επειδή ήταν ράτσας μέσα σε μία ώρα πήραν τηλέφωνο 50 άτομα. 50 άτομα που ήθελαν σκύλο! Αυτό μεταφράζεται σε 50 αδεσποτάκια που θα έβρισκαν σπιτάκι αν όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν έψαχνα αποκλειστικά καθαρόαιμο. Τι λυπηρό! Γιατί μωρέ; Γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό κοριτσάκι μου είναι η "πληγή", κάτι που πιστεύω ότι είναι θέμα παιδείας.Το έχω δει ..μάλλον το έχω ακούσει από μορφωμένο άνθρωπο να λέει πως το σκυλάκι που εγκατέλειπε έτρεχε πίσω από το αμάξι του! δεν ξαναπήγαμε ποτέ σε αυτό τον οδοντίατρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αιώνιο πρόβλημα χωρίς καμία λύση εχω τσακωθεί απειρες φορές η σκυλίτσα μου και η γάτα ιδιαίτερα αποκτήθηκε μετα από φόλα της υπόλοιπης οικογένειας !! πρεπει να καταλάβουν καποιοι ότι δεν είναι λουτρινα κουκλάκια αλλά εχουν ζωή και ψυχή !!! μην επεκταθώ άλλο γιατι πρωτη επίσκεψη εδώ μην ..... ντροπή τους και θέλουν ξύλο όποιον πιάνουμε να το κάνει αυτό , καλησπέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όπως βλέπω συμφωνούμε σε όλα!Φίλη μου χαίρομαι που είσαι καλύτερα με τη μανούλα σου, το έχω περάσει, κάποτε έσπασα ολικώς τον αστράγαλο μου , έχω συνθετικό "ανταλλακτικό" αστράγαλο και είμαι καλά.Είναι όμως κάτι που φαίνεται απλό το σπάσιμο και όμως είναι επίπονος και με μακρύ δρόμο μπροστά του.Καλό χειμώνα γλυκιά μου, θα τα λέμε στο..καναπέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΤΗΓΟΡΩ ...
    ΚΑΤΗΓΟΡΩ εσένα, ανεύθηνε ιδιοκτήτη, που άφησες το ζώο σου να γενήσει και πέταξες τα κουτάβια στο δρόμο
    ΚΑΤΗΓΟΡΩεσένα, αδιάφορε αλλά υπεύθυνε πολίτη, που είδες την πείνα και τη δυστυχία αδέσποτων.. και προσπερνάς..
    ΚΑΤΗΓΟΡΩ εσένα, φιλόζωε ιδιοκτήτη, που δεν μιλάς ...
    ΚΑΤΗΓΟΡΩ εσένα, υπεύθυνε υπήκοε...
    ΚΑΤΗΓΟΡΩ εσένα, εκλεγμένε δήμαρχε..
    ΚΑΤΗΓΟΡΩ εσένα, δημοτικέ σύμβουλε..

    ΚΑΤΗΓΟΡΩ κι εσένα, Ελληνική Κοινωνία.. για την όλη στάση σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή